fbpx
9/10
4.5/5

Jouw rijinstructeursopleiding begint bij

Rijinstructeur by Jongepier

Over ons

Welkom bij Rijinstructeur by Jongepier! Het team achter Jongepier verzorgt rijinstructeursopleidingen sinds 1981 en is inmiddels uitgegroeid tot dé opleider met de hoogste kwaliteit in opleidingen binnen de rijschoolbranche in Nederland.

Kwaliteit opleidingen

Door het voortdurend toetsen en bewaken van de kwaliteit van de dienstverlening is Rijinstructeur by Jongepier een betrouwbaar opleidingsinstituut. Onze hoge slagingspercentages zijn het resultaat van onze inspanningen en spreken voor zich.

Missie

Iedereen in Nederland moet zich vrij kunnen bewegen in het verkeer op een veilige en bewuste manier. Daarom willen we het beste opleidingsinstituut zijn in de rijschoolbranche. Door onze rijinstructeurs op een zo hoog mogelijk niveau op te leiden, dragen we bij aan een veiliger verkeer in Nederland.

Innovatief & erkend

Rijinstructeur by Jongepier is vooruitstrevend en innovatief met een unieke opleidingsmethode en met lesmateriaal dat altijd up-to-date is, met alle actuele regelgevingen vanuit overheid en branche. Rijinstructeur by Jongepier is lid van de LBVI, de Landelijke Belangenvereniging voor Verkeersopleidings Instituten.

Team Jongepier

Staat voor deskundigheid, vakmanschap, betrouwbaarheid en kwaliteit

Hein Schenkelaars

Docent theorie & praktijk

Ronald de Vries

Docent theorie & praktijk

Olga Verkuijl

Administratie opleidingen en examens

Natasha Donatz

Docent theorie & praktijk

Sjaak de Coninck

Docent NLP (Neurolinguïstisch Programmeren).

George van der Linden

Docent praktijk

Paul Hein

Docent praktijk

Ersan Karakilic

Docent praktijk

Jolande Remmits

Docent Autisme en ADHD

Rijinstructeur worden? Met het diploma rijinstructeur / rijschoolhouder heb je echt een streepje voor op de rest

Er is sprake van topdrukte in de rijschoolbranche. Kies je er nu voor om rijinstructeur te worden dan ben je verzekerd van ontzettend leuk en afwisselend werk. We ontvangen dagelijks nieuwe vacatures van de leukste rijscholen uit heel Nederland die op zoek zijn naar rijinstructeurs.