fbpx
9/10
4.5/5

WRM praktijkvoorbereiding

Al ruim 41 jaar zijn wij het opleidingsinstituut dat is gespecialiseerd om ambitieuze mensen te helpen de beste rijinstructeur te worden.

Heb jij een WRM-certificaat?

De geldigheid van het certificaat wordt steeds met een periode van 5 jaar verlengd, mits je de bijscholing voor rijinstructeur met voldoende resultaat hebt gevolgd. Die bestaat uit 1 praktijkbegeleiding en 6 dagdelen theorie. Wil je er zeker van zijn dat je klaar bent voor de verplichte WRM-praktijkbegeleiding? Volg dan onze Training WRM-praktijkvoorbereiding.

Het theoriegedeelte

We behandelen hierin het examenprotocol. Aan de hand van diverse voorbeelden leggen we uit waar je op beoordeeld wordt en wat er van je gevraagd wordt.

Het praktijk gedeelte

Tijdens het praktijkgedeelte ga je een praktijkles geven, waarbij een van onze instructeurs je coacht. Tijdens de praktijkles gebruik je een eigen lesvoertuig. Mocht je daar niet over beschikken, dan kun je in overleg een voertuig van Jongepier gebruiken.

Wat gebeurt er als je een onvoldoende scoort?

Je moet voor de WRM-praktijkbegeleiding slagen. Scoor je een onvoldoende? Dan is een herkansing verplicht. Die wordt altijd beoordeeld door twee examinatoren die samen tot een eindoordeel komen. Scoor je ook dan een onvoldoende? Dan wordt je bevoegdheidspas WRM door het IBKI ongeldig verklaard. Je moet dan het herintrederstraject voor rijinstructeur met goed resultaat afsluiten om weer gecertificeerd te zijn.

De kosten zijn € 250,- btw vrij

Wij zijn overtuigd dat je na het volgen van deze training goed voorbereid bent op de WRM-praktijkbegeleiding.

De training telt niet mee voor de theoretische bijscholing.

Studiegids aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze opleidingen tot rijinstructeur?
Vraag dan jouw gratis studiegids aan! Zodra we je aanvraag hebben ontvangen sturen wij jouw pdf exemplaar per e-mail.

Bekijk onze startdata

En meld je nog aan

Heb je een vraag of opmerking?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op