fbpx
9/10
4.5/5

RIS instructeur

Al ruim 41 jaar zijn wij het opleidingsinstituut dat is gespecialiseerd om ambitieuze mensen te helpen de beste rijinstructeur te worden.

RIS – Rijopleiding in Stappen

Met deze uitgekiende en moderne instructiemethode bereid je je leerlingen stapsgewijs voor op het rijexamen. Leidraad zijn de zogenaamde scripts, die elk onderdeel van de te verrichten handelingen nauwkeurig beschrijven. Alles logisch geordend en vastgelegd in helder lesmateriaal.

Deze rijopleiding is ontworpen om meer verkeersveiligheid te bewerkstelligen.

Mensen die net hun rijbewijs hebben, zijn vaker betrokken bij verkeersongelukken. Te vaak. De Rijopleiding in Stappen brengt daar verandering in.

De Rijopleiding in Stappen is opgebouwd uit 4 modules

Elke module is weer onderverdeeld in scripts. Dat zijn er 46 in totaal. Door middel van een toets bepaal je of een leerling alle vaardigheden van een module voldoende beheerst. Bij goed gevolg begint hij pas aan de volgende. Het complete traject neemt net zo veel tijd in beslag als de traditionele rijopleiding.

Kosten voor de opleiding voor RIS-Instructeur

De opleiding bestaat uit 4,5 dag theorie en 1,5 praktijk, totaal 6 dagen. 2 dagen (4 dagdelen) tellen mee voor de theoretische bijscholing en de laatste dag sluiten we af met een praktijkbegeleiding.

De kosten zijn 825,00 BTW vrij.

Studiegids aanvragen

Wil je graag meer informatie ontvangen over onze opleidingen tot rijinstructeur?
Vraag dan jouw gratis studiegids aan! Zodra we je aanvraag hebben ontvangen sturen wij jouw pdf exemplaar per e-mail.

Bekijk onze startdata

En meld je nog aan

Heb je een vraag of opmerking?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op