fbpx
9/10
4.5/5

Informatiebijeenkomst

De rijschoolbranche staat in volle bloei. Iedere goede rijschool is op zoek naar enthousiaste rijinstructeurs. En nieuwe rijscholen zitten binnen enkele maanden met een bomvolle agenda. Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Laat je dan uitgebreid informeren.

We vertellen je alles over de opleiding tot rijinstructeur, onze lesmethode en over hoe jouw nieuwe toekomst er uit kan zien. En daarnaast heb je de mogelijkheid om met ons in gesprek te gaan over jouw persoonlijke vragen, die je wellicht hebt.

Data informatieavonden

Rijinstructeur of rijschoolhouder worden? Nu is het precies de goede tijd!

In de rijschoolbranche is het druk. Rijscholen zijn op zoek naar nieuwe rijinstructeurs. Niet alleen voor auto maar ook voor motor, vrachtauto en bus.

Dus: Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Kom je dan uitgebreid informeren.

Wij vertellen je alles over onze opleidingen tot rijinstructeur, onze unieke lesmethode en over hoe jouw nieuwe baan er uit kan zien. Natuurlijk heb je de mogelijkheid om vragen te stellen of om met ons in gesprek te gaan over jouw persoonlijke vragen, die je wellicht hebt.

Meld je aan voor onze Webinar informatieavond op 28 januari 2021

Aanvang programma 19.00 uur. De deelname is geheel vrijblijvend en gratis! Wij willen wel graag dat je  je aanmeld via het onderstaande aanmeldformulier. Meer informatie ontvang je op het e-mail adres dat je invult in het onderstaande aanmeldformulier.

  • Natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Houdt onze website goed in de gaten. Binnenkort komen er meer data voor informatieavonden beschikbaar.

Meld je aan via onderstaand aanmeldformulier

Onze informatieavonden
zijn coronaproof

Rijinstructeur of rijschoolhouder worden? Nu is het precies de goede tijd!
In de rijschoolbranche is het druk. Rijscholen zijn op zoek naar nieuwe rijinstructeurs. Niet alleen voor auto maar ook voor motor, vrachtauto en bus.

Dus: Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Kom je dan uitgebreid informeren tijdens onze (online) Webinar informatieavonden.

Heb je een vraag of opmerking?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op